اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران اعلام کرد که تاکنون شورای عالی کار هیچ جلسه ای برای بازنگری در دستمزد و افزایش حق مسکن تشکیل نداده و خواستار برگزاری سریع تر این جلسات شد.
به گزارش مشرق ، محمدرضا تاجیک، رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران، بیان کرد که از ابتدای سال جاری، شورای عالی کار حتی یک جلسه نیز برگزار نکرده است، در حالی که طبق قانون باید ماهیانه یک جلسه برگزار شود. او همچنین به لزوم افزایش حق مسکن و بازنگری در دستمزد کارگران اشاره کرد و از عدم رعایت سه جانبه گرایی و ماده 41 قانون کار انتقاد کرد. وی تاکید کرد که دستمزد کارگران باید متناسب با هزینه های زندگی باشد و تأخیر در تصمیم گیری های این حوزه به معیشت کارگران آسیب می زند.
محمدرضا تاجیک، رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران، با اشاره به عدم برگزاری جلسات شورای عالی کار از ابتدای سال جاری، اظهار داشت که این شورا تاکنون حتی یک جلسه نیز برگزار نکرده است. وی تأکید کرد که بر اساس قانون، باید هر ماه یک جلسه تشکیل شود. او همچنین خواستار برگزاری هرچه سریع تر جلسات این شورا با محوریت بررسی افزایش حق مسکن و بازنگری در دستمزد شد. به گفته تاجیک، به نظر می رسد دستمزد و وضعیت معیشتی کارگران در اولویت برنامه های دولت قرار ندارد.
تاجیک به اهمیت امنیت شغلی، دستمزد و رعایت اصول سه جانبه گرایی در تصمیم گیری های مرتبط با کارگران اشاره کرد. وی یادآور شد که از ابتدای دولت قبل، پیگیری های زیادی در خصوص امنیت شغلی انجام شده است، اما هنوز به نتیجه مطلوبی نرسیده اند. او از دولتمردان خواست تا قانون کار و ماده 41 آن را رعایت کنند و دستمزد کارگران را بر اساس قوانین موجود افزایش دهند.
محمدرضا تاجیک همچنین به مسئله افزایش دستمزدها پرداخت و بیان کرد که علی رغم اعلام افزایش 35 درصدی دستمزدها، این رقم در واقعیت 30 درصد بوده است. او از وزیر کار خواست که با برگزاری جلسه شورای عالی کار، به موضوع افزایش حق مسکن و بازنگری در دستمزدها بپردازد. وی اضافه کرد که جامعه کارگری چشم انتظار اقدامات رئیس جمهور و وزیر کار در خصوص بهبود وضعیت معیشتی و امنیت شغلی کارگران است.
رئیس مجمع نمایندگان کارگران استان تهران تصریح کرد که دستمزدها باید به اندازه هزینه های واقعی زندگی کارگران باشد و تورم به تنهایی نمی تواند معیار مناسبی برای تعیین دستمزدها باشد. او گفت که تصمیم گیری درباره دستمزد هر سال با یک سال تأخیر انجام می شود و این مسئله مشکلات زیادی برای جامعه کارگری به وجود آورده است. تاجیک اشاره کرد که در سال 1401 سبد معیشت حدود 13 میلیون تومان برآورد شد، اما به دلیل تورم بالای 40 درصد، دولت و کارفرمایان مدعی شدند که سبد معیشت به 15 میلیون تومان رسیده است، که این ادعا از نظر او غیرمنطقی است.
در بخش دیگری از سخنان خود، تاجیک به عدم امضای صورت جلسه مزد سال 1403 توسط گروه کارگری اشاره کرد و توضیح داد که امیدواری کارگران بر این بود که درصد افزایش دستمزد متناسب با تورم باشد. او افزود که این امر می توانست بخشی از مشکلات معیشتی جامعه کارگری را برطرف کند و به بهبود وضعیت اقتصادی کارگران کمک کند، اما متأسفانه این اتفاق رخ نداد.
منبع:جهان صنعت نیوز
{{name}}
{{content}}